Moeten we het verhaal van de monnik die als allereerste in Schotland whisky stookte in de abdij van Lindores nog vertellen? Die monnik was natuurlijk John Cor. En op dezelfde plek werd de "Friar John Cor: Chapter lll gestookt, gerijpt en gebotteld.
Het recept van deze "Chapter lll" is weer anders dan de eerdere 2 uitvoeringen. Een combinatie van whisky's gerijpt in Amontillado, Pedro Ximenez en bourbon vaten is gemengd en heeft daarna nog eens gerijpt in refill ex-sherry Butts. De geuren en smaken uit de verschillende vatsoorten vullen elkaar bijzonder goed aan.
Neus: eerst zoete vanille met toffee en honing. Wit fruit en witte kruiden vullen de neus. Mint en munt zorgen voor een frisse neusprikkel.
Smaak: Oh ja, vol van karakter met rozijnen en vijgen in combinatie met frisse kruiden en een ondertoon van donkere chocolade en geroosterde noten. Het prachtige mondgevoel wordt nooit te zwaar.
Finish: de lange afdronk blijft warm met chocolade fudge en zoete kaneel.
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
RegistrerenU heeft geen artikelen in uw winkelwagen